29 мар. 2005 г., 00:43

Да срещнеш себе си 

  Поэзия
974 0 1

Срещата със себе си е най-дългото пътуване.

По пътя винаги има следи от недовършени ремонти.

Когато срещнеш себе си, ще разбереш,

че си видял илюзията за това, което не си ти…

© Мариана Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??