14 окт. 2011 г., 12:49

Да стоплиш моя ден 

  Поэзия » Любовная
535 0 2

ДА СТОПЛИШ МОЯ ДЕН

 

По цели нощи плаче,

ридае моето сърце,

душата ми се лута в мрака,

без да знае накъде.

С мълчание ти ме наказваш,

убиваш порива в кръвта

и вече всичко в мен доказва

как ме боли от самота.

Няма те до мен наяве,

няма те дори в съня ми,

тръпна плахо уморена

във тъмата непрогледна.

Чакам те във мрака тъй студен,

за да стоплиш моя ден,

с ласка мила да дариш сърцето -

сега да сме щастливи,

а не в небитието...

 

Диляна Пенчева

 

© Диляна Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??