Аз имам една единствена цел -
да събудя Боговете.
Да ги разтърся, да им припомня,
че са Богове.
Изпаднали в амнезия, обезверени,
Те тънат в летаргията
на безверието...
С неосъзнатата си, неовладяна сила
могат да взривят кълбото.
С гнева си могат съборят власт,
да сътворят потопи и земетръси...
Вместо да са щастливи
в своето безсмъртие,
те хленчат и оплакват
дрехите си.
Вместо да се радват на величие,
те се оплакват от живота,
който създават...
Илюзия е тяхното нещастие,
защото Бог не може никога
да е нещастен.
Защото Бог остава вечно Бог.
Затова разлюлявам камбаната.
Събудете се и осъзнайте
Святата Истина.
Повярвайте в нея
и бъдете внимателни,
защото дълбокия сън на неверието
Ви прави опасни.
Събудете се!
© Диана Кънева Все права защищены