1 сент. 2016 г., 12:29

Да съм спомен 

  Поэзия
368 3 5

Нямам сили да си тръгна.
Смисъл няма да остана.
Искам просто да изчезна.
Да ме няма, да ме няма.

 

В звезден прах да се превърна.
Да се слея с тишината.
Сей Хе Ки да ме обгърне-
цяр божествен за душата.

 

Да се разтопя в безкрая,
в изгрева на ранна есен.
Да изчезна, да ме няма.
Да съм спомен, да съм песен.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??