18 нояб. 2007 г., 19:01

ДА ТАНЦУВАМЕ СИРТАКИ 

  Поэзия
2647 0 7
                  ДА  ТАНЦУВАМЕ   СИРТАКИ

                         Приятелю,  подай  ръка
                         и  сиртаки  залюлей,
                         ха - напред , ха -  така
                         и сърце ми ще запей...

                         А  бузуки ни  приглася,
                         настрани, ех , плавно,
                         с  приклякане  изнася,
                         ха сега, а - така, така...

                         И  сърце   ми на юг  лети,
                         прегръдка, сиртаки,
                         с  Балканско  сърце
                         ще  усетим пак  аз  и ти !

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??