7 февр. 2006 г., 23:06

Да те забравя! 

  Поэзия
932 0 3

За да те  забравя,
се опитвам да обикна всеки друг -
градинаря, момчетo от бара или
това, което видях днес в училище!!!

За да те зaбравя, бих дала паметта си на някой просяк -
защото ако споделя твоята нежност и доброта, ще му
дам сили да продължи, докато мен те само ме мъчат.

За да те забравя, бих продала душата си на дявола,
защото в нея нося твоята любов - а тя ще спаси всички в ада
и ще ги научи да се обичат!

За да те забравя, бих дала дори и сърцето
си на нуждаещ се,
 за да обича друга така, както аз обичах теб!

За да те забравя, бих дала очите си на някой лош човек,
защото знам, че след като види през тях твоята доброта ще
се откаже от лошотията!

И така нищо не остана от мен освен плът...
Без памет, без душа, без сърце и без очи .....
Но все още нещо ме изгаря - следите който устните ти
оставиха по моите...Но тях няма на никога да дам,  защото
не искам друга да горят така - с тази нежна топлина!!!!

© Симона Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??