27 авг. 2021 г., 19:59  

Да те загубя 

  Поэзия
391 5 7

Да те загубя? Толкова те търсих...
Не ме боля по трънния ми път -
към теб, към чистотата на греха ми.
Не искам. Ще умра от скръб.

Вземи на малкото дете мечтите,
на гордия орел - простора,
вземи на славея трелите...

Да оцелеят след това? Не могат...

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??