Долу
надолу
в тъмното...
там ме чака...
без очи
без страх...
там е краят...
Там е
нищото!
Аз вече съм там...
Аз (съм) нищо...
обгърнат в тъмнина
самота
мизерия
тъга
отчаяние...
без изход...
без светлина...
без любов
без мечти
без усмивки...
без нея...
Само аз
и
до мен
споменът за
щастието...
умиращ...
© Симеон Все права защищены