20 апр. 2013 г., 12:27

Да заживея пак 

  Поэзия » Философская
1022 0 0

Прииска ми се ярко слънце!

Тучна, зелена трева!

Да чуя, исках, птичи песни!

Да видя кацнала пчела!

Поиска ми се поле с макове

и дъх на козунак...

Имам нужда от такива знакове,

за да заживея пак!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??