ДАЙ МИ ШАНС!
Разкъсваш ме бавно на парчета ти
и всяка част от тялото ми уморяваш.
Стига вече! Нямам сили! СПРИ!
Кажи ми колко да те умолявам?!
Грешката си много късно осъзнах
и силно съжалявам, че те раних.
Обичам те! Нима това е грях?!
Нима някой за това ще ме вини?!
Казваш, че без мене можеш да жевееш,
че без мене и със мене - все ти едно.
Ала кажи ми нощем дали ще успееш
да заспиш в самотното легло?
Спри, ти казвам! Стига вече ме мъчи!
Дай ми шанс, дай ми малко топлина
и от нея аз ще пръсна хиляди лъчи,
за да стоплят моята ледена душа.
Дай ми шанс, аз няма да го пропусна,
докосвай пак с нежност моите коси,
целувай ме жадно с горещите устни
и отново ме изгори с тези твои очи.
Искам те, желая те безкрайно, мили,
хайде, допри глава и тихо ми шепни,
след това остави ме без сили
и ако не ме обичаш, просто си иди!
© something else Все права защищены