18 сент. 2008 г., 08:31

Далеч от мен 

  Поэзия
1228 0 8
Далеч от мен

Ето те - до мен си седнал -
чувствам твойта топлина;
ръце увил си ти около мене,
глава допрял до моята глава...

Очи отварям - искам да те видя -
защо ли развалих мига -
ти изчезна, мимолетното видение,
остави ме в студа съвсем сама.

.....................................................................

Далеч си, но те чувствам близо -
глава допрял до моята глава,
ръце увил си ти около мене -
с теб съм... но сама в реалността...

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??