8 июл. 2014 г., 13:11

Далеч от мен 

  Поэзия » Любовная
662 0 0

Мечта и блян си ти за мен,

недостижим, все тъй отдалечен.

В очите ти се взирам надълбоко,

давя се, потъвам още по-дълбоко.

 

Сърцето си на тебе дадох.

От другите го скрито аз положих

в дебрите на твоята душа,

далеч от хорската злина.

 

Но...

 

като сянка в летен ден,

вървя към теб, а бягаш ти от мен.

Стъпка подир стъпка,

все по-далеч и по-далеч.

 

Мечта и блян си ти за мен,

недостижим, все тъй отдалечен.

Протегна ли ръка към теб,

не зная ще те стигна ли или …

 

… избягал си далеч от мен.

© Петя Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??