4 мар. 2017 г., 21:56

ДАЛЕЧИНА 

  Поэзия » Другая
608 0 0

Пред мен каква далечина!...

Ден след ден вървя към нея...

Над мен звездите – семена,

в небето нежен вятър сее.

 

от ,,Омагьосан живот"

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??