2 июн. 2011 г., 20:48

* * * (дали) 

  Поэзия » Любовная
535 0 2

 

 

* * * (дали)

 

една сълза се стича по прозореца

навън вали

тичам срещу себе си и хората

не викам

но боли

една усмивка е потънала във времето

търси ме ти

обсебването е проклятие и бреме

обичаш ме

дали

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??