25 янв. 2008 г., 17:37

Дали  

  Поэзия » Любовная
906 0 4

Дали ще те обичам вечно

Дали все за теб сърцето мое ще тупти

Дали притихнала във мрака ще роня тихо аз сълзи

Дали до мене ти ще седнеш

Дали ще ме прегърнеш утешиш

Дали когато се обърна ще видя как до мен стоиш

Дали и мракът ще е светъл щом в сърцето твое грее пламък нов

Пламък чист и благороден

Пламък с името Любов

© Роси Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??