25 июн. 2008 г., 00:38

Дали? 

  Поэзия » Белые стихи
468 0 0

Ще дойдат ли по-добри времена,

че животът да олекне?

Ще запомним ли всички имена,

че приятелството да се затегне?

Ще има ли мир в нашите души,

че за Бог врата да отворим?

Ще сме милостиви, нали,

че с бедните духом да поговорим?

Дали все в кръговрат от лъжи

ще се скитаме?

Злото вероятно около нас ще кръжи,

но трябва да се обичаме!

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??