18 дек. 2009 г., 09:24

Дали 

  Поэзия » Другая
384 0 1

Разсипваш
пясъчните обещания
в краката ми
с надежда
да прекъсна утрото
с пресипнал
от среднощно викане
възторг
и с крясъка
на първа чайка
да се роди
от морска пяна
розовото слънце.

 

 

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??