- Обичаше ли го?
- Дали го обичах !?
Отказах се от всички заради него.
Предадох ги...
приятели, близки... себе си...
заради любовта му.
За да бъда неговото момиче...
най-вярната, най-истинската...
каква ирония...
Кажи ми... дали го обичах???
© Виктория Янева Все права защищены