16.02.2024 г., 6:48 ч.

Дали го обичах? 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
131 0 0

- Обичаше ли го?

- Дали го обичах !?

Отказах се от всички заради него.

Предадох ги...

приятели, близки... себе си...

заради любовта му.

За да бъда неговото момиче...

най-вярната, най-истинската...

каква ирония...

Кажи ми... дали го обичах???

© Виктория Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??