1 апр. 2007 г., 09:02

Дали ще мога? 

  Поэзия
521 0 1
Дали ще мога да простя
обидите, лъжите нагли?
Сърцето ми внезапно опустя
и спомените веч за бегли.

Дали ще мога да забравя
ласките, целувките любовни?
Гордостта ми само ме избавя
от тези грешки всевъзможни.

Дали ще мога да обикна
някой друг така сърдечно?
Или любовта ми ти отмъкна,
за да те обичам вечно?!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Само ти можеш да отговориш на тези въпросиПоздрав!
Предложения
: ??:??