3 февр. 2009 г., 19:05

Дали си ти... 

  Поэзия
898 0 5

 

Дали си ти онзи, който тъй отдавна чаках,

или пак излъгана ще бъда в своите мечти.

 

Отидоха си всичките надежди,

твърде наранявана оказах се, уви...

 

И сега ти нямаш и представа, ти дори не знаеш

колко силно искам този път да не боли.

 

И страх ме е ужасно много, и чувството така расте,

но как, как да ти повярвам, че това сега си ти...

 

Едва ли аз ще мога цялата си болка да забравя

и не трябва, за да ми напомня, за да ме предпазва...

 

Но твоите очи с моите се срещнаха отдавна

и тогава пак разбрах, че пак, пак в тях ще завали...

 

Дали от радост, или болка, дали от двете слети в едно,

пожелах те някога преди и твърде късно е сега да кажа спри...

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??