Не знам каква е мойта диагноза -
шизофрения, аутизъм
или безкрайна самота?
Докога все ще търси,
провокира ме с въпроси
тази моя сбъркана душа?!
Дали ще си замина от болест нелечима
или просто ще се самоубия?
Какво съм? Защо съм? И имам ли душа?
Не зная,
но търся отговора на въпроса,
като отшелник в пустошта.
Не зная дали съм нормална,
дали има други като мен
и може би това най ми пречи
да срещна новия ден!
© Гъсеница Все права защищены