7 мар. 2013 г., 11:34

Дама 

  Поэзия
504 0 2

разбърква
всичките му чувства
по подобие на
тесте карти
в което винаги е била
дамата на върха
на колодата
после затваря
всички врати
така както се затваря
прочетена книга
и остава до сутринта
за да си припомни
кога точно
е забравила
да си тръгне

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??