24 мая 2013 г., 11:44

Дама и Великан 

  Поэзия » Любовная
624 0 1

Дама и Великан



Тя е мила.
Тя е блага.
Сърцето ù е огромният вулкан.
Той не дава
тя да страда
и остава нейният великан.

 

                      На Диляна

© Калин Барбов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??