24.05.2013 г., 11:44 ч.

Дама и Великан 

  Поезия » Любовна
565 0 1

Дама и Великан



Тя е мила.
Тя е блага.
Сърцето ù е огромният вулкан.
Той не дава
тя да страда
и остава нейният великан.

 

                      На Диляна

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??