May 24, 2013, 11:44 AM

Дама и Великан 

  Poetry » Love
566 0 1

Дама и Великан



Тя е мила.
Тя е блага.
Сърцето ù е огромният вулкан.
Той не дава
тя да страда
и остава нейният великан.

 

                      На Диляна

© Калин Барбов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??