Бях жесток и себе си наказах...
Бях жесток към свойте мечти!
Отчаяно се молех на съдбата.
Че може би светът ще ми прости.
Бях жесток към близки и към чужди.
Отмъщавах... На всеки който иска
да ме нарани.
Е ето... Не знам какво се случи!
Но потънах в собствените си мечти.
Сега съм сам, отчаян и със болка
във душата.
Моля се на Бог сега да ми прости.
Дано да мога да откупя... Душата си,
и свойте мечти.
© Ангел Все права защищены