Отровна анонимност - ревността ти -
непознати светове, негледан филм.
Абстиненция жестока, от която
всеки мозък би се вцепенил.
Найлонени стени на твойта съвест -
безполезни огнедишащи стени.
По всяко време може да се лъжем,
но не да кажем колко сме сами.
Арктически студен, столик - животът
не свършва днес. Дано да промениш
отровната си ревност.
Антидотът...
е в спринцовките на моите очи.
© Валери Шуманов Все права защищены