29 янв. 2008 г., 17:11

Дар 

  Поэзия
579 0 6

Гласа си ще извая

кадифян.

Кожата ми също

кадифяна е.

Очите ми  -

точно тебе гледат.

Светлината искам

в мен  да проникне -

прозрачна да стана.

Погледни ме, виж!

Най-големия дар имам -

любовта!

На тебе го давам!

От възторга ми вземи,

с моя ритъм дишай,

гледай ме в захлас

и господарят ще си ти.

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??