Гласа си ще извая
кадифян.
Кожата ми също
кадифяна е.
Очите ми -
точно тебе гледат.
Светлината искам
в мен да проникне -
прозрачна да стана.
Погледни ме, виж!
Най-големия дар имам -
любовта!
На тебе го давам!
От възторга ми вземи,
с моя ритъм дишай,
гледай ме в захлас
и господарят ще си ти.
© Дима Всички права запазени
томителен.