28 апр. 2023 г., 12:55

Дар чудесен 

  Поэзия » Любовная
212 0 0

От Бога ти си дар чудесен,

в мъка ангел кацна при мен!

В сладък блян съм аз унесен,

слънцето изгрява, сияе ден!

 

Ти дойде и болката изчезна,

усетих приятна топлина тогаз,

зло се смири, падна в бездна,

това бе най-хубавият ми час!

 

Няма те, затова аз тъгувам,

беше ми с теб тъй приятно,

за лъчите твои аз жадувам,

за сърцето ти добро, златно!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??