31 мар. 2008 г., 19:00

Дарен от бог... 

  Поэзия » Любовная
590 0 6
 

 

Тангото ни със теб е страстно,

тангото с тебе е магия.

Съвсем невинно, безпристрастно

аз тайната му ще разкрия.

 

Страстта потича живо в нас

при краткия контакт макар.

И извисява свойта власт,

пламналата помежду ни жар.

 

Милонгата е толкоз буйна

и къпем се в лъчи от злато.

Река от чувства бързоструйна

възнаграждава ни богато.

 

Дарен от Бог е този миг,

когато трепетно внимание

препуска с тих и кротък вик,

припламнало във обаяние.

 

28.03.1008г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??