Давай, върви си…
Този път няма да плача,
там, където няма реално начало,
няма и истински край…
Давай, върви си…
и не връщай се,
защото върнеш ли се,
ще има втори и трети път…
Давай, върви си и гледай само напред,
защото в минало не се живее!
Давай, върви си, но преди това
вземи мечтите ми,
свързани с нас, да ти дават надежда,
че където и да се озовеш,
в тежки и трудни моменти,
няма невъзможни неща.
Давай, върви си,
дано да намериш
това, което търсиш и
което не откри в мене!
Давай, върви си,
за да тръгвам и аз
и да загърбя по време на пътя
нещастното влюбване,
изпълнено с голяма болка
и да потърся голяма любов…
Гледайки го как се отдалечава,
прекръстих се и пожелах си:
- Дано Един ден да бъда обичана,
поне наполовина колкото обичах него!
© Магдалена Динева Все права защищены
вземи мечтите ми,
свързани с нас, да ти дават надежда,
че където и да се озовеш,
в тежки и трудни моменти,
няма невъзможни неща.''
Мечтаеш за неща,за които не си и смеел да помислиш...няма друго такова усещане,усещането,че когато не си сам всичко изглежда толкова реално и постижимо!Поздравления за истинските редове!