2 нояб. 2017 г., 09:09

!?! 

  Поэзия
1251 11 50

Всяка душа жадува да бъде погалена,

но не всяка е готова друг да погали!

Всяка душа жадува да бъде пожалена,

но не всеки е съгласен другиго да пожали!

Какво да се прави? Такъв е светът!

Страсти, жестокост, безразличие се въртят!

Къде е мястото на любовта?

На съпричастие и доброта?

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??