15 нояб. 2017 г., 07:47

... 

  Поэзия
294 0 1

Зейна бездна,

огън се появи,

от тези две неща,

любов се зароди,

река тече си,

трева пониква,

в моето сърце,

дълбока обич бликва,

море бушува,

страсти вън кипят,

и както винаги,

душата ще съзрат,

душа човешка,

душа ранима,

и моля се за нея,

все още да има,

една любов,

неотразима.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??