5 сент. 2009 г., 08:32

Де го чукаш, де се пука... 

  Поэзия » Юмористическая
1964 0 27

 

Де го чукаш, де се пука -

в мене изведнъж

ей тъй, пламенно се влюби

млад и хубав мъж.

И се чудя, и се мая,

(може да греша)

явно, иска да познае

моята душа.

Стиховете ми, навярно,

във захлас чете...

Не излязох права.

Четох в интернет -

мода имало такава

(Боже, опази!)

младите мъже да свалят

възрастни жени.

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??