10 янв. 2008 г., 01:01

Деца 

  Поэзия » Для детей
809 0 2

 ДЕЦА

 Господ Бог дечицата обича,
 милва нежно детските души
 и в преклон пред Бога коленичат,
 за да пеят славей добри.

 Как ще просим ний от Бога
 в лъчезарна светлина
 и до Господа в тревога
 плачат детски сърчица.

 Молим, Боже, Боже мили,
 слънчице да грее във дъга
 и да плачем вечно живи
 в Божия ръка, тъй отрекла
 грозната подтискаща тъма.

© Елеонора Миладинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??