Jan 10, 2008, 1:01 AM

Деца 

  Poetry » For kids
807 0 2

 ДЕЦА

 Господ Бог дечицата обича,
 милва нежно детските души
 и в преклон пред Бога коленичат,
 за да пеят славей добри.

 Как ще просим ний от Бога
 в лъчезарна светлина
 и до Господа в тревога
 плачат детски сърчица.

 Молим, Боже, Боже мили,
 слънчице да грее във дъга
 и да плачем вечно живи
 в Божия ръка, тъй отрекла
 грозната подтискаща тъма.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??