1 июн. 2008 г., 08:55

Децата... 

  Поэзия » Другая
962 0 10
 

 

Децата събират

черупки от миди...

Големите събират

своите обиди...

Децата строят си

кули от пясък...

Големите разтоварват

нервите си с крясък...

Децата тънат

в своето безгрижие...

Големите потъват

в платените си грижи...

 

Да им разменим ли

поне за  миг местата,

та дано оправят

света ни децата?!

 

 

 

© Гаден Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??