2 сент. 2009 г., 13:08

Deja vu 

  Поэзия
470 0 0

Ще ме забравят хората след време,

дори децата ми ще ме забравят.

И ти ще ме забравиш...

 

Но знам,

че в  жест или пък в поглед

ще ти заприлича някой много на мене –

ще се озърнеш скришом тогава,

ще ме потърсиш

в очи чужди,

в ръце и устни,

в познато ухание...

 

И ще препускат спомени-мълнии

неканени и

нечакани...

 

 

Но ще остане празно  сърцето ти.

Защото тогава аз няма да съм до тебе!

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??