ДЕМОН
Беше като роза – нежна и бодлива,
с поглед, който съживява и убива.
Беше като ангел – невинна и красива,
беше всичко и всякак ти отива.
Денем си слънце, нощем – мрак.
като демон ме измъчваш пак,
и пак,
и пак.
Казват, че демоните бродят из огнената яма,
аз съм там, дойдох за теб,
ала теб те
няма...
© Dobrin Katerov Все права защищены