21.02.2017 г., 15:59 ч.

Демон 

  Поезия » Любовна
465 0 0


ДЕМОН

Беше като роза – нежна и бодлива,

с поглед, който съживява и убива.

Беше като ангел невинна и красива,
беше всичко и всякак ти отива.
Денем си слънце, нощем 
мрак.
като демон ме измъчваш пак,
и пак,
и пак.

Казват, че демоните бродят из огнената яма,

аз съм там, дойдох за теб,

ала теб те
 няма...

© Dobrin Katerov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??