Feb 21, 2017, 3:59 PM

Демон 

  Poetry » Love
470 0 0


ДЕМОН

Беше като роза – нежна и бодлива,

с поглед, който съживява и убива.

Беше като ангел невинна и красива,
беше всичко и всякак ти отива.
Денем си слънце, нощем 
мрак.
като демон ме измъчваш пак,
и пак,
и пак.

Казват, че демоните бродят из огнената яма,

аз съм там, дойдох за теб,

ала теб те
 няма...

© Dobrin Katerov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??