5 янв. 2014 г., 20:44  

Ден 

  Поэзия » Любовная
398 0 0

О, ден на светлите мечти -

къде отиваш ти?

Няма вечна красота -

само облаци и самота.

 

Отиваш си, хубав ден,

на красивите надежди за мен.

Дали след на нощта тъмнината

пак ще видя светлината?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??