7 мая 2007 г., 16:00

Ден от есента... 

  Поэзия » Любовная
921 0 3


 

                                             Мек и топъл

                  слънчев ден от есента

                  прегръдката

                  на влюбена жена,

                  кристално чисти
                  нежни небеса
                  очи

                  на влюбена жена,
                  в червено

                  и златисто
                  грее тихата гора
                  коси

                  на влюбена жена,
                  на дюли

                  ябълки и грозде
                  ухае 

                  цялата земя
                  усмивката

                  на влюбена жена,
                  щастлив

                  денят

                  до теб седеше
                  оживял

                  в една мечта,
                  своята ръчица пъхнал
                  в твоята ръка,
                  просто ден

                  от есента
                  и влюбена жена...

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??