9 дек. 2007 г., 20:04

Ден за Ден 

  Поэзия » Любовная
731 0 2
  • Ден За Ден

Влизам аз в бара,
запалвам си цигара,
поръчвам си едно мартини,
но го искам с две маслини.
Вдигам чашата с ръка,
отпивам глътка аз сега,
поръчвам си същото като преди
без никаква вина дори.
Изпивам мартинито на екс,
щастливият ми ден е днес,
по-природа съм весела, добра
и не мисля грях да е това.
Зная, има други като мен,
които си живеят
                                         Ден за Ден.

© Гардения Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • харесва ми но е малко недовършено на края
  • Разбира се, че има - мургавата част от българите живеят така. Но наистина не е грях, ако не нарушаваш свободата на другите да не живеят така.
Предложения
: ??:??