13 нояб. 2021 г., 17:55

Ден за размисъл 

  Поэзия » Любовная
270 1 0

В ден за размисъл съм днес, 

дали от утре пак да те обичам?

Дали думите ти лоши да простя,

а после пак от себе си да се отричам?

Дали отново да се примиря

и със неуважението ти да се обричам?

Дали има смисъл от размисъл това,

когато знам, че себе си трябва да избера,

първо мене да обичам?

© Teodora Andreev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??