1 июн. 2022 г., 19:38

Денят на детето 

  Поэзия » Другая
394 0 1

О, детство, как ни липсваш много,

да можехме да сме малки пак,

дойдоха дни на тъга и тревога,

дойдоха дни на болка и мрак.

Всеки работен ден за нас е драма -

да се бориш осем часа за хляб,

няма наготово от татко и мама,

вече си тъпкан, вече си роб и слаб!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??