1 jun 2022, 19:38

Денят на детето 

  Poesía » Otra
337 0 1

О, детство, как ни липсваш много,

да можехме да сме малки пак,

дойдоха дни на тъга и тревога,

дойдоха дни на болка и мрак.

Всеки работен ден за нас е драма -

да се бориш осем часа за хляб,

няма наготово от татко и мама,

вече си тъпкан, вече си роб и слаб!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??