8 апр. 2014 г., 08:41  

Денят на ромите 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
293 0 0

"Раждаме по пет деца, помощи ядем,

от време на време жицата крадем,

що да плащаме данъци, билети, ток,

що да не лъжем - нищо че има Бог,

защо да са законни нашите имоти,

защо ромът да се учи и да работи?"

 

Стихотворението се отнася само за тези роми, които отказват да се интегрират, а не за всички.

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??